GB Customs RVS uitlaat

Verlagingsveren

×

Verlagingsveren

Wij leveren verlagingsveren van het merk Eibach.

Kiest u voor Eibach verlagingsveren dan kiest u voor kwaliteit. Het voordeel van dit duitse merk is dat je met Eibach veren minimaal inlevert op rijcomfort. Dit merk levert namelijk veren die progressief zijn. Hierdoor is de auto bij normaal weggedrag comfortabel zoals u mag verwachten.

Wanneer de Eibach veren echt hun kracht laten zien is in de bocht. Doordat de veren meer tegendruk geven zal dit uw wegligging ten goede komen.

Doordat het zwaartepunt lager komt te liggen bij een auto voorzien van verlagingsveren is uw wegligging beter. Naast de looks heeft het dus ook daadwerkelijk nut om uw auto van verlagingsveren te voorzien.

Verbetering van de wegligging

Wanneer een auto wordt verlaagd zal de wegligging aanzienlijk verbeteren. Het zwaartepunt wordt verlaagd waardoor een auto harder door een bocht kan rijden. Helaas zult u wel een beetje inleveren op comfort. Hoe lager de auto, hoe minder de veren een klap kunnen opvangen.

Verschil schroefset en verlagingsveren

Een schroefset is een complete set, bestaande uit schokbrekers en veren. Verlagingsveren zijn simpelweg alleen verkorte veren die om uw originele schokbrekers heen worden geplaatst. Dit is ook de reden dat verlagingsveren aanzienlijk goedkoper zijn dan een schroefset. Helaas is de verlaging van een verlagingsveer ook vast. Het grote voordeel van een schroefset is dat u zelf de controle heeft over de verlaging van uw auto waardoor u de verlaging helemaal naar uw eigen smaak kunt afstellen.

Wij raden aan uw auto ten alle tijden opnieuw uit te lijnen na het plaatsen van een schroefset of verlagingsveren.