Background footer

Akrapovič uitlaat

×

Akrapovič uitlaat

Het Sloveense merk Akrapovič staat wereldwijd synoniem aan kwaliteit. Dit merk maakt hoogkwalitatieve uitlaatsystemen voor zowel auto’s als motoren. Zowel op de weg als in de racerij is Akrapovič een geliefd merk. Dit komt mede door het lichte gewicht, sterke materiaal en hittebestendigheid.

Vraag offerte aan

Waarom kiezen voor Akrapovič?

Samenstelling

De samenstelling bestaat uit de lichte materialen, zoals koolstofvezel en titanium. Hierdoor wordt tot wel 40% al aan de nodige kilo’s bespaard ten opzichte van een standaard uitlaatsysteem. Het blok loopt veel rustiger door de verbeterde flow in de uitlaatsystemen. Een leuke bijkomstigheid is het vermogenswinst.

Zelf samenstellen

De kracht van Akrapovič uitlaatsystemen is dat u kunt kiezen uit diverse opties. U kunt o.a. kiezen voor een 200 cells catback en zelfs systemen zonder katalysatoren. De Akrapovič wordt standaard geleverd met highflow einddempers. Het titanium wat voor deze uitlaten wordt vervaardigd is speciaal ontwikkeld voor Akrapovič.

Vraag offerte aan

Wat maakt Akrapovič zo goed?

Iedereen kan horen dat Akrapovič een mooi geluid maakt. Akrapovič maakt tijdens het produceren van hun uitlaten gebruik van de beste materialen. Concreet betekent dit minder gewicht, meer paardenkracht en dus een betere performance.

Vraag offerte aan

Akrapovič uitlaat

Wilt u een Akrapovič uitlaat Zo nodig op maat gemaakt? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en monteren van hoogwaardige Akrapovič uitlaatsystemen. Niets is ons te gek. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies.

Naast Akrapovič bieden wij nog vele andere High-end merken aan. Wij leveren onder andere ArmytrixFI ExhaustMilltekBull-X en Capristo.

Vraag offerte aan

× Kunnen wij u helpen?