Background footer

Capristo uitlaat

×

Capristo uitlaat

Dit innovatieve merk is niet gemaakt om onder elke alledaagse auto geplaatst te worden. Capristo wordt tegenwoordig bijvoorbeeld standaard gemonteerd onder Lamborghini’s. Maar ook onder andere high-end (sport) auto’s staat dit merk perfect. Denk hierbij aan merken als Aston Martin, Audi (R, S en RS), Bentley, BMW (M, 6 en 7 series), Ferrari, Jaguar, Maserati, McLaren, Mercedes (AMG en G klasse), Nissan GTR en Porsche.

Vraag offerte aan

Waarom kiezen voor Capristo?

Capristo 309 roestvrij staal

Een Capristo uitlaat is gemaakt van 309 roestvrij staal. Dit staal komt dicht in de buurt van het materiaal Inconel wat in de Formule 1 wordt gebruikt. Elke constructie wordt ook nog eens met hand gelast. Net als in de Formule1 zijn deze uitlaten ontworpen om zeer hoge temperaturen te weerstaan tot wel 600°C!

Klepgestuurde Capristo uitlaat

Moderne high-end auto’s hebben vaak van zichzelf diverse kleppen in het uitlaatsysteem. Dit maakt het lastig om normale uitlaatsysteem hier op aan te sluiten. Capristo is zo ontwikkelt dat dit geen probleem is. Mocht het originele systeem toch in de weg zitten maken we het door middel van een vacuümpomp in orde.

Vraag offerte aan

Capristo Ontwikkelingstraject

Capristo is relatief duurder dan bijvoorbeeld een Akrapovič uitlaatsysteem, Armytrix of Milltek. Dit heeft voornamelijk met het ontwikkelingstraject van het product, de technologie achter en in het uitlaatsysteem en de diverse internationale octrooien te maken. Je betaalt dus meer, maar krijgt ook zeker meer!

Valt Capristo toch buiten uw budget? Wij werken ook met AkrapovičArmytrixMilltekBull-X en FI Exhaust.

Vraag offerte aan

Capristo uitlaat

Wilt u een Capristo uitlaat? Zo nodig op maat gemaakt? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en monteren van hoogwaardige Capristo uitlaatsystemen. Niets is ons te gek. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies.

Vraag offerte aan