Achtergrond footer

Capristo

×

Hoog kwalitatieve uitlaatsystemen

Niet iedereen kent de uitlaten van Capristo. Dat is ook niet zonder reden. Dit innovatieve merk is niet gemaakt om onder elke alledaagse auto geplaatst te worden. Capristo wordt tegenwoordig bijvoorbeeld standaard gemonteerd onder Lamborghini’s. Maar ook onder andere high-end (sport) auto’s staat dit merk perfect. Denk hierbij aan merken als Aston Martin, Audi (R, S en RS), Bentley, BMW (M, 6 en 7 series), Ferrari, Jaguar, Maserati, McLaren, Mercedes (AMG en G klasse), Nissan GTR en Porsche.

Vraag offerte aan Maak een afspraak

Hieronder een toffe video van Capristo op een Lamborghini Aventador.

Capristo: 309 roestvrij staal

Capristo is relatief duurder dan bijvoorbeeld een Akrapovič uitlaatsysteem, Armytrix of Milltek. Dit heeft voornamelijk met het ontwikkelingstraject van het product, de technologie achter en in het uitlaatsysteem en de diverse internationale octrooien te maken. Je betaalt meer, maar krijgt ook meer.

Valt Capristo toch buiten uw budget? Wij werken ook met Akrapovič, Armytrix, Milltek, Bull-X en FI Exhaust.

Een Capristo uitlaat is gemaakt van 309 roestvrij staal. Dit staal komt dicht in de buurt van het materiaal Inconel wat in de Formule 1 wordt gebruikt. En net als in de Formule 1 zijn deze straatlegale uitlaten ontworpen om zeer hoge temperaturen te weerstaan (tot 600 °C). Om het af te maken wordt elke constructie ook nog eens met de hand gelast.

Klepgestuurde Capristo uitlaat

Moderne high-end auto’s hebben vaak van zichzelf diverse kleppen in het uitlaatsysteem. Dit maakt het lastig om normale uitlaatsysteem hier op aan te sluiten. Capristo is zo ontwikkelt dat dit geen probleem is. Mocht het originele systeem onverhoopt toch in de weg zitten kunnen we door middel van een vacuümpomp alles toch goed werkend krijgen.

Overtuigd?

Bent u overtuigd? Klik op een van de twee onderstaande knoppen om contact met ons op te nemen.

Vraag offerte aan Maak een afspraak