Soundbox

GB Customs

Soundbox

Wilt u gebruik maken van Soundbox? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het installeren van een soundbox. De Soundbox is geschikt voor alle populaire voertuigen vanaf 2009. Dankzij onze ervaren werknemers is de installatie binnen 4 uur uitgevoerd. Er zijn een tal van mogelijke combinaties die wij voor u kunnen realiseren. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Om dit te realiseren kijken wij graag samen met u hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Vraag offerte aan
×

Veelgestelde vragen over soundbox

Kan een sound box onder iedere auto?

Nee. Een sound box kan niet onder iedere auto. Een sound box past veelal alleen onder gangbare modellen vanaf 2009. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Neemt het installeren van een sound box veel tijd in beslag?

Een sound box neemt slechts 4 uur in beslag om te installeren.

Installeren Soundbox

Installeren Soundbox

De Soundbox is ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige componenten. Het wordt gemonteerd zonder laswerk onder de achterbumper voor elk regulier autosysteem. Van buitenaf is de installatie niet zichtbaar. De installatie wordt binnen 4 uur voor je gedaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden?

Vraag offerte aan

Makkelijk te bedienen

Makkelijk te bedienen

De Soundbox is makkelijk te bedienen aan de hand van een applicatie. Beheer je geluid in de applicatie. Je kunt onder andere de frequentie van het uitlaatgeluid aanpassen, het geluidsprofiel voor uw auto kiezen, het systeem in- en uitschakelen, gratis updates en service.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden?

Vraag offerte aan

Voordelen Soundbox

Krachtig geluid

De Soundbox maakt het uitlaatgeluid krachtiger en luider. Daarnaast zijn de geluiden ook nog eens opgenomen van echte auto’s.

Compatibiliteit

De software van Soundbox is geschikt voor alle populaire voertuigen vanaf 2009. Elk profiel kun je geheel naar eigen wens nauwkeurig afstemmen.

Eenvoudige montage

De montage is eenvoudig en wordt naadloos uitgevoerd onder de achterbumper van je auto. Door deze methode is het van buitenaf compleet onzichtbaar.