GB Customs RVS uitlaat

Middendemper verwijderen

×

Veelgestelde vragen over middendemper verwijderen

Wat is het voordeel van het verwijderen van de midden demper?

Door de midden demper te verwijderen krijg je een lichte vermogenswinst doordat de uitlaatgassen sneller het uitlaatsysteem kunnen verlaten. Daarnaast krijgt de uitlaat een sportiever geluid.

Is het verwijderen van de midden demper legaal?

Ja. Het verwijderen van de einddemper is legaal. Je zal ook geen problemen krijgen met een APK. Het is wel mogelijk dat je een boete ontvangt of een wok melding i.v.m. geluidsoverlast. Het levert verder geen problemen op voor je APK.

Vraag offerte aan

Middendemper verwijderen

Geef uw auto een stoerder geluid door het laten verwijderen van de middendemper. Wij lassen een RVS buis op de plek waar de demper zat. Op deze manier komt de auto nog wel netjes de APK door, wordt het geluid niet te overdreven en heeft u toch een gaaf geluid. We kunnen ter plekke ook een andere RVS uitlaatstuk voor u monteren.

Vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u meer informatie over een einddemper delete voor uw auto? Ons team staat u graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0546 – 793 570 of ga naar onze contactpagina. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij heten u van harte welkom.