Background footer

FI Exhaust uitlaat

×

FI Exhaust uitlaat

FI Exhaust is misschien wel een van de meest onbekende merken voor uitlaatsystemen. Maar dat zegt niets over de kwaliteit. Sterker nog, FI Exhaust is een prachtmerk met zeer hoogwaardige, high-end uitlaatsystemen. De uitlaatsystemen van FI Exhaust kom je ook niet zomaar tegen. Door de prijs worden deze vaak alleen onder hele dikke sportwagens en supercars gelegd. Denk hierbij aan sportwagens van merken als Jaguar, BMW, Audi, Mercedes, Ferrari, Lamborghini en Porsche.

Vraag offerte aan

Waarom kiezen voor FI Exhaust?

In delen verkrijgbaar of als compleet systeem

FI Exhaust is een schitterend en veelzijdig merk. Dat is dan ook terug te zien in het productenaanbod. Naast complete, klepgestuurde uitlaatsystemen kunt u ook terecht voor alleen een einddemper en eindstukken. Zo heeft u de looks van FI voor een lager bedrag.

Controle systeem

Capristo is één van de meest hoogwaardige uitlaatsystemen ter wereld. Ze beschikken over verschillende gadgets voor nog meer rijcomfort. Denk aan een sportieve afstandsbediening, zodat je snel schakelen tussen sport- en stille modus. FI Exhaust heeft ook een app voor nog meer inzicht.

Vraag offerte aan

Mooier geluid gepaard met meer vermogen

Door het unieke X-pipe systeem waar de FI Exhaust bekend om staat bent u bij FI verzekerd van een enorme verbetering in het uitlaatgeluid. Dit innovatieve ontwerp realiseert namelijk ”treble-resonantie”. Dit resulteert in de unieke sound van een FI Exhaust systeem. Door dit X-pipe systeem neemt ook het vermogen van uw auto met 5 tot 10% toe.

Vraag offerte aan

FI Exhaust

Wilt u een FI Exhaust Zo nodig op maat gemaakt? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en monteren van hoogwaardige FI uitlaatsystemen. Niets is ons te gek. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies.

Naast FI Exhaust bieden wij nog vele andere High-end merken aan. Wij leveren onder andere ArmytrixAkrapovičMilltekBull-X en Capristo.

Vraag offerte aan