GB Customs RVS uitlaat

Over ons

×

Over GB Customs

Bij GB Customs werken wij met uitlaatsystemen van bekende merken. Vaak zijn deze uitlaatsystemen plug and play. Waar nodig kunnen wij uw auto ook voorzien van een maatwerk uitlaatsysteem.

Uitlaatsystemen

Wij zijn dealer van verschillende gevestigde merken zoals Akrapovič, Milltek, Capristo en Armytrix. Wij luisteren naar wat de klant wil en verzorgen daarbij het best passende systeem voor onder de auto. De auto komt hier binnen in de werkplaats en wij maken van A tot Z een systeem dat onder de auto past en zo goed mogelijk aan de wensen van de klant voldoet. Denk hierbij aan een verbeterde performance of een mooier geluid. Om dit te realiseren leveren wij RVS Uitlaatsystemen en Klepgestuurde uitlaten.

Chiptuning

Wanneer u aanpassingen gaat maken aan uw auto is het raadzaam om ook de software hier op aan te passen. Dit zodat uw auto goed reageert op de gedane aanpassingen. Om deze reden kan u bij GB Customs uw VAG auto ook stage1 of stage2 laten chiptunen.

Schroefsets

Naast uitlaatsystemen en chiptuning kunnen wij uw auto ook verlagen. Om uw auto te verlagen werken wij met schroefsets van de merken: KW, Bilstein en ST. Met schroefsets kan u de hoogte van uw auto na montage nog gemakkelijk aanpassen. Dit is tegenstelling tot verlagingsveren, deze hebben een vaste hoogte.

Verlagingsveren

Wij leveren verlagingsveren van het merk Eibach. Bij verlagingsveren kiest u voor een vaste hoogte voor uw auto. Na het monteren van deze veren kan u de hoogte van uw auto dus niet meer aanpassen.

Demper verwijderen

Geef uw auto een stoerder geluid door het laten verwijderen van de middendemper en/of einddemper. Wij lassen een RVS buis op de plek waar de demper zat. Op deze manier komt de auto nog wel netjes de APK door, wordt het geluid niet te overdreven en heeft u toch een gaaf geluid. We kunnen ter plekke ook een andere RVS uitlaatstuk voor u monteren.