Achtergrond footer

Armytrix uitlaat

×

Durf jij Armytrix aan?

Durf jij Armytrix aan? We stellen deze vraag, omdat Armytrix echt next level is qua geluidsvolume. De agressieve en rauwe klank van een Armytrix uitlaat is in de wijde omgeving te horen wanneer u het rechter pedaal intrapt.

Hoogkwalitatieve uitlaten

Het merk Armytrix staat wereldwijd bekend als een van dé merken als het gaat om hoogkwalitatieve, klepgestuurde uitlaatsystemen. Armytrix is bekend geworden door het typerende geluid en veelzijdigheid. Wanneer u voor een Armytrix uitlaat kiest, kiest u voor een uitlaat die langer mee gaat dan uw auto.

Armytrix uitlaten zijn opgebouwd uit titanium en T304 roestvrij staal. We zien vaak dat deze uitlaten daarom op sportauto’s en supercars worden toegepast.

Vraag offerte aan Maak een afspraak

Armytrix uitlaten en de andere grote merken

Armytrix is een merk wat blijft innoveren en pionieren. Om deze reden kunnen zij zich met recht een van de koplopers noemen binnen de uitlaten branche. Inmiddels levert Armytrix wereldwijd. Hiermee concurreren zij met andere grote merken, zoals Akrapovič, Milltek, Bull-X, FI Exhaust en Capristo.

De state of the art Valvetronic technologie

Armytrix gaat altijd weer net even een stapje verder. Het nieuwste van het nieuwste is de state of the art Valvetronic technologie. Met een simpele aan, uit of automatisch optie kun je de rijervaring compleet veranderen. biedt de bestuurder een geheel nieuwe rijervaring.

Vraag offerte aan Maak een afspraak

Armytrix producten

Een vette optie is de Armytrix Cel Deletion module. Deze stijlvolle dongel zorgt voor een verbetering in zowel performance als betrouwbaarheid van het blok. Deze dongel communiceert met het motorblok. Zodra er een bedreiging wordt gedetecteerd lost de software op deze dongel dit gelijk op.

Verder kunt u ook gebruik maken van de Armytrix app. In deze app kunt u diverse dingen aflezen en instellen.

Kortom, een Armytrix uitlaat is een musthave voor elke liefhebber van dikke auto’s en performance.

Vraag offerte aan Maak een afspraak