Background footer

Armytrix uitlaat

×

Durf jij Armytrix aan?

Durft u Armytrix aan? We stellen deze vraag, omdat Armytrix echt next level is qua geluidsvolume. De agressieve en rauwe klank van een Armytrix uitlaat is in de wijde omgeving te horen wanneer u het rechter pedaal intrapt.

Vraag offerte aan

Hoogkwalitatieve uitlaten

Armytrix is bekend geworden door het typerende geluid en veelzijdigheid. Wanneer u voor een Armytrix uitlaat kiest, kiest u voor een uitlaat die langer mee gaat dan uw auto. Ze zijn opgebouwd uit titanium en T304 roestvrij staal. Deze uitlaten zien we daarom vaak op sportauto’s en supercars worden toegepast.

Armytrix uitlaten 

Armytrix is een merk wat blijft innoveren en pionieren. Ze kunnen zich daarom ook één van de kloplopers noemen binnen de uitlaten branche. Inmiddels levert Armytrix wereldwijd. Op het moment concurreren zij met andere grote merken, zoals CapristoAkrapovičFI ExhaustMilltekBull-X en Capristo.

Art Valvetronic technologie

Het nieuwste van het nieuwste is de state of the art Valvetronic technologie. Met een simpele aan, uit of automatisch optie kun je de rijervaring compleet veranderen. Het merk Armytrix staat wereldwijd bekend als een van dé merken als het gaat om hoogkwalitatieve, klepgestuurde uitlaatsystemen.

Vraag offerte aan

Armytrix producten

Een vette optie is de Armytrix Cel Deletion module. De stijlvolle dongel zorgt voor een verbetering in zowel performance als betrouwbaarheid van het blok. Deze dongel communiceert met het motorblok. Zodra er een bedreiging wordt gedetecteerd lost de software  dit gelijk op.

Verder kunt u ook gebruik maken van de Armytrix app. In deze app kunt u diverse dingen aflezen en instellen.

Kortom, een Armytrix uitlaat is een musthave voor elke liefhebber van dikke auto’s en performance.

Armytrix uitlaat

Wil je een Armytrix uitlaat Zo nodig op maat gemaakt? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en monteren van hoogwaardige Armytrix uitlaatsystemen. Niets is ons te gek. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies.

Naast Armytrix bieden wij nog vele andere High-end merken aan. Wij leveren onder andere Akrapovič, FI Exhaust, Milltek, Bull-X en Capristo.

Vraag offerte aan