Background footer

Milltek uitlaat

×

Milltek uitlaat

Het Engelse merk Milltek is misschien wel een van de bekendste namen in de wereld van autotuning en de bijbehorende uitlaataanpassingen. Dat is ook niet gek. Het merk heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van complete uitlaatsystemen. Milltek is niet alleen op de weg terug te vinden, maar juist ook in de racerij. Vanuit de racerij heeft Milltek voldoende feedback gekregen om de performance van hun systemen nog verder te verbeteren.

Vraag offerte aan

Waarom kiezen voor Milltek?

Kwaliteit boven kwantiteit

Voor het testen wordt elk uitlaatsysteem met de hand pas gemaakt onder een auto. Als alle testen zijn geslaagd wordt er een digitale tekening gemaakt, waarna de uitlaat uitgerold kan worden naar de markt. De hoogkwalitatieve RVS is antimagnetisch waardoor een Milltek uitlaatsysteem minder gevoelig is voor verkleuring.

Naadloze verbindingen

Milltek uitlaatsystemen zijn vrijwel altijd naadloos. Dit wordt gerealiseerd door het gebruik van schuifverbindingen met een klem. De bochten bevatten ook nog eens geen vernauwingen waar tegendruk kan ontstaan.Is Milltek niet helemaal uw ding? Wij leveren ook Akrapovič, Armytrix , Bull-X, FI Exhaust en Capristo.

Optimale flow

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Milltek. De uitlaatgassen kunnen probleemloos door de uitlaat stromen. Door de verbeterde flow vindt er vaak vermogenswinst plaats. Door de Milltek uitlaatsystemen heeft elke auto minimaal winst in zowel PK’s als in de koppel.

Vraag offerte aan

De Kracht van Milltek Uitlaatsystemen

De Milltek uitlaatsystemen maken gebruik van roestvrijstaal. Dit is zeer duurzaam en bestendig tegen verkleuring en degradatie. De perfectie van hun uitlaatsystemen heeft er voor gezorgd dat zij geweldige prestaties hebben gerealiseerd door de jaren heen.  De producten van Milltek zijn goedgekeurd in Duitsland door TÜV.

Vraag offerte aan

Milltek uitlaat

Wilt u een Milltek uitlaat Zo nodig op maat gemaakt? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en monteren van hoogwaardige Milltek uitlaatsystemen. Niets is ons te gek. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies.

Naast Milltek bieden wij nog vele andere High-end merken aan. Wij leveren onder andere ArmytrixFI ExhaustAkrapovičBull-X en Capristo.

Vraag offerte aan