Achtergrond footer

RVS uitlaatsysteem

×

RVS uitlaatsysteem, zo nodig op maat gemaakt

Wilt u een RVS uitlaatsysteem? Zo nodig op maat gemaakt? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en monteren van hoogwaardige RVS uitlaatsystemen. Niets is ons te gek. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies. Kom eventueel bij ons langs zodat wij de uitlaat ter plekke kunnen inmeten. Op deze manier kunnen wij u nog beter adviseren. Uiteraard hebben wij genoeg filmpjes van soortgelijke uitlaatsystemen die wij u kunnen laten zien. Zo kunt u van tevoren een goede inschatting maken van het geluid dat uw auto krijgt.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Akrapovič, Milltek, Bull-X, FI Exhaust en Capristo.

Vraag offerte aan Maak een afspraak

RVS downpipe en katalysator

Op maat gemaakte RVS uitlaatsystemen staan bekend om hun vermogenswinst. Deze systemen gaan namelijk vaak gepaard met een grotere downpipe en/ of een 200 cel sport katalysator.  Door een van deze twee oplossingen of een combinatie van de twee toe te passen krijg je een betere afvoer van uitlaatgassen. Doordat er minder tegendruk vanuit het uitlaatsysteem wordt gegeven komt het blok en de eventuele turbo beter tot zijn recht. Het gevolg is dat je een beter gas respons hebt, meer koppel en meer pk.

Kosten RVS uitlaatsysteem

De kosten voor een RVS uitlaatsysteem hangen sterk af van de wensen die u heeft. De grootte van de downpipe, het type katalysator, de lengte van de uitlaat en diverse andere factoren zorgen er voor dat wij altijd een prijs op maat moeten maken. U kunt bij ons een offerte aanvragen of bij ons langs op onze locatie in Almelo. Wij zijn geen prijsvechter. U betaald bij ons voor kwaliteit. Wij geven dan ook een jaar garantie op alles wat wij maken en leveren.

Vraag offerte aan Maak een afspraak

Vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u meer informatie over een RVS uitlaatsysteem voor uw auto? Ons team staat u graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0546 – 793 570 of ga naar onze contactpagina. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij heten u van harte welkom.

Vraag offerte aan Maak een afspraak