RVS Uitlaatsysteem op maat

GB Customs

RVS Uitlaatsysteem op maat

Wilt u een RVS uitlaatsysteem op maat? Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en monteren van hoogwaardige RVS uitlaatsystemen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies. Kom eventueel bij ons langs zodat wij u nog beter van advies kunnen voorzien. Bent u op zoek naar iets anders dan op maat? Dat kan. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Akrapovič, Armytrix, Bull-X, FI Exhaust en Capristo.

Vraag offerte aan
×

Veelgestelde vragen RVS uitlaat op maat

Wat is het verschil tussen een cut-out en bypass?

Met een bypass leg je een buis om de demper heen. Met een cut-out zorg je ervoor dat de uitlaatgassen voor de einddemper de uitlaat verlaten. Een bypass geeft een diepe brom. Een cut-out geeft een wat scheller en harder geluid.

Wat is het voordeel van een rvs-uitlaatsysteem op maat?

Met een rvs-uitlaatsysteem op maat wordt een vermogenswinst behaald en geeft een beter gas respons. Ook wordt het geluid verbeterd t.o.v. een standaard uitlaatsysteem.

Op maat gemaakt RVS uitlaatsysteem

Op maat gemaakte RVS uitlaatsysteem

Op maat gemaakte RVS uitlaatsystemen staan bekend om hun vermogenswinst. Deze systemen gaan namelijk vaak gepaard met een grotere downpipe en/ of een 200 cel sport katalysator.  Door een van deze twee oplossingen of een combinatie van de twee toe te passen krijg je een betere afvoer van uitlaatgassen. Doordat er minder tegendruk vanuit het uitlaatsysteem wordt gegeven komt het blok en de eventuele turbo beter tot zijn recht. Het gevolg is dat je een beter gas respons hebt, meer koppel en meer pk.

Vraag offerte aan

Voordelen maatwerk RVS uitlaatsysteem

Vermogenswinst

We kunnen de uitlaat zo maken dat dit resulteert in vermogenswinst. Denk aan een bredere diameter van het uitlaatsysteem en een bredere downpipe.

Beter gasrespons

Door de betere flow binnen het uitlaatsysteem ontstaat er een veel beter gasrespons. In het kort: sneller van de startstreep en meer koppel.

Uit te breiden met kleppen

We kunnen een uitlaat maken die naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hoe luid wilt u gaan? Mogen er kleppen op? Zegt u het maar.

RVS downpipe en katalysator

Op maat gemaakte RVS uitlaatsystemen staan bekend om hun vermogenswinst. Deze systemen gaan namelijk vaak gepaard met een grotere downpipe en/ of een 200 cel sportkatalysator.  Door een van deze twee oplossingen of een combinatie van de twee toe te passen krijg je een betere afvoer van uitlaatgassen. Doordat er minder tegendruk vanuit het uitlaatsysteem wordt gegeven komt het blok en de eventuele turbo beter tot zijn recht. Het gevolg is dat je een beter gas respons hebt, meer koppel en meer pk.

Kosten RVS uitlaatsysteem

De kosten voor een RVS uitlaatsysteem hangen sterk af van de wensen die u heeft. De grootte van de downpipe, het type katalysator, de lengte van de uitlaat en diverse andere factoren zorgen er voor dat wij altijd een prijs op maat moeten maken. U kunt bij ons een offerte aanvragen of bij ons langs op onze locatie in Almelo. Wij zijn geen prijsvechter. U betaald bij ons voor kwaliteit. Wij geven dan ook een jaar garantie op alles wat wij maken en leveren.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen

Bel: 0546 – 793 570

"*" geeft vereiste velden aan