GB Customs RVS uitlaat

De beste 6 sportuitlaat merken

×
Ga terug naar het overzicht

De beste 6 sportuitlaat merken

Ben je een enorme fan van sportauto’s of op zoek naar de beste sportuitlaat voor op jouw auto? Kijk dan niet verder, want wij gaan het vandaag hebben over zes beste merken van sportuitlaten op de markt. Deze merken zijn gekozen vanwege de voorsprong in kwaliteit en prestaties die ze bieden tegenover hun concurrenten. Het geluid, koppel en vermogen zal merkbaar toenemen na het plaatsen van een uitlaatsysteem van hoge kwaliteit. De zes beste sportuitlaat merken zijn wat ons betreft: Akrapovic, Capristo, Armytrix, Bull-x, FI Exhaust en Milltek. Lees snel verder om erachter komen waarom deze fabrikanten zoveel kwaliteit leveren.

Kwaliteit binnen sportuitlaten

Het is belangrijk om een sportuitlaat te laten monteren die de kracht van de auto kan dragen, maar ook lang mee gaat. Akrapovic, Capristo, Armytrix, Bull-x, Fi Exhaust en Milltek zijn volgens ons de beste sportuitlaat merken, omdat:

Akrapovič

Akrapovič heeft in 2005 de wereld veroverd toen ze hun kenmerkende zeshoekige uitlaatdemper introduceerde. Akrapovič heeft speciale uitlaatsystemen ontwikkeld van gepatenteerde titaniumlegeringen die 40% lichter zijn dan uitlaatsystemen van roestvrijstaal. Ook zijn ze vele malen duurzamer, maat stabieler en hittebestendig. Dit en nog veel meer heeft ervoor gezorgd dat Akrapovič de Red Dot Award heeft mogen ontvangen en als merk al jaren aanzien heeft.

Meer informatie

FI Exhaust

De systemen van Fi Exhaust klinken niet alleen goed in de oren, maar vergroten het vermogen ook met 5% tot 10%. Fi Exhaust biedt, naast systemen van hoogwaardige kwaliteit, ook veel extra opties. Denk daarbij aan een app waarmee de bestuurder aspecten van de uitlaat kan controleren zoals instelling van toerental, snelheid of turboboost naast de benoemde sport- en stille modus.

Meer informatie

Capristo

Capristo beschikt altijd over de nieuwste innovaties met internationale patenten voor uitlaat technieken. Hieronder valt het Capristo Carbon Fibre met billet stalen mallen, wat exclusief wordt geproduceerd voor maximale sterkte en om de perfecte pasvorm te garanderen per fabrikant en auto.

Meer informatie

Armytrix

Armytrix heeft een speciaal 3D scansysteem om voor de auto’s van Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche en Volkswagen een uitlaatsysteem te creëren met maximale compatibiliteit en vermogenswinst. Armytrix heeft daarnaast een app en sleutelhanger waarmee je de prestaties en geluid van het voertuig kan controleren.

Meer informatie

Bull-x

Bull-X is een van de meer betaalbare merken in dit rijtje. Zij maken uitlaatsystemen voor merken zoals Fiat, BMW, Peugeot, Skoda, Volkswagen, Nissan, Ford, Audi en Mercedes-Benz. Dat Bull-X goedkoper is betekent niet dat de kwaliteit minder is. Bijna alle uitlaatsystemen van Bull-X worden geleverd inclusief ECE-Goedkeuringsrapport.

Meer informatie

Milltek

Milltek levert met hun uitgebreide dealernetwerk aan meer dan 95 landen wereldwijd. Met de enorm sterke uitlaatsystemen heeft Milltek Sport Racing geconcurreerd in de meest slopende race-kampioenschappen ter wereld. Hierdoor heeft Milltek leren begrijpen hoe ze kunnen produceren met weergaloze kwaliteit en hoge toleranties die nodig zijn in het meest pittige deel van de autowereld: de racewereld.

Meer informatie

Vooruitstrevende sportuitlaatsystemen

Al deze sportuitlaat merken hebben teams van designers, ingenieurs en architecten die constant bezig zijn met de nieuwste technieken en tests om ervoor te zorgen dat ze de beste kwaliteit uitlaatsystemen leveren. Met speciale luxe metaalsoorten maken ze duurzame sportuitlaten die perfect passen bij de betreffende auto. Ten slotte hebben al deze sportuitlaat merken meerdere keurmerken op hun naam staan, goede service met persoonlijke aandacht en sportuitlaten van hoogwaardige kwaliteit met een heerlijk sportief geluid.

Ben je al warm gedraaid voor een uitlaatsysteem van hoge kwaliteit onder jouw auto? GB Customs werkt met al deze uitstekende merken. Neem eens contact op of kijk op onze site. Wij zorgen ervoor dat jij het meeste plezier uit je auto haalt.

Ga terug naar het overzicht