Chiptuning

GB Customs

Chiptuning

Wilt u uw auto laten chiptunen? Dan bent u bij GB Customs, Chiptuning in Almelo, aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van chiptuning. Voor alle verschillende soorten en maten auto’s. Dankzij onze ervaren werknemers wordt uw auto snel en netjes getuned. Doordat wij ook RVS Uitlaatsysteem en Klepgestuurde uitlaatsystemen verzorgen kunnen wij een totaaloplossing leveren voor de performance van uw auto. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Doordat elke auto en bestuurder anders is zijn er een tal van mogelijke combinaties die wij voor u kunnen realiseren. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Om dit te realiseren kijken we graag samen met u hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Vraag offerte aan
×

Veelgestelde vragen over chiptuning

Is een chiptuning legaal?

Ja. Het laten chip tunen van een auto is legaal. Je krijgt wel te maken met APK-regels. Wanneer het vermogen meer dan 20% toeneemt zal je de auto opnieuw moeten laten keuren. Als je dit niet doet kan het voorkomen dat je bij een ongeval niet verzekerd bent.

Kan iedere auto worden gechiptuned?

Ja, in principe kan je iedere auto chip tunen. Dit is echter niet altijd aan te raden. Wij raden chiptuning met name af bij auto’s met hogere kilometerstanden. De onderdelen zijn dan vaak meer versleten en kunnen de vermogenswinst niet altijd aan.

Chiptuning

Chiptuning Almelo: Stage 1

Chiptuning Stage 1 is de meest voorkomende manier om uw auto te laten tunen. Het is de voordeligste manier met de minst grote ingrepen en kosten om meer vermogen uit uw auto te halen. Wanneer uw kiest voor deze manier, wordt de software van de motor computer aangepast.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij stage 1 tuning voor uw auto?

Vraag offerte aan

Stage 2 | Chiptuning Almelo

Chiptuning Almelo: Stage 2

Stage 2 tuning is kort gezegd een uitbreiding van een Stage 1. Wij kijken naar andere onderdelen die de standaard kunnen vervangen. Er wordt gekeken naar de hardware van de auto, terwijl Stage 1 over de software gaat. Deze manier van tuning is bedoelt om meer vermogen te realiseren door een downpipe te monteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij stage 2 tuning voor uw auto?

Vraag offerte aan

Voordelen Chiptuning

Meer vermogen

Het chiptunen van uw auto resulteert altijd in een vermogenswinst. Niet alleen het aantal PK’s zal hoger liggen maar ook het koppel van uw auto.

Brandstofgebruik

Na de tuning beschikt u over meer vermogen. Niet altijd maakt u hier gebruik van, maar het zorgt ook voor minder brandstofgebruik.

Beter rijcomfort

Door de chiptuning het rijcomfort verbeterd. Uw auto zal na de tuning vlotter optrekken en een betere gasrespons hebben.

Duurzaamheid

Na het chiptunen van uw auto rijdt uw auto duurzamer. Het motorblok gaat langer mee, minder slijtage aan uw auto en minder brandstof gebruik.

Prijzen chiptuning

Wilt u uw auto laten chiptunen in Almelo? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het stage 1 en stage 2 chiptunen van auto’s. Niets is ons te gek. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies.

De mogelijkheden bij GB Customs:

Stage 1: € 349 incl. BTW
Stage 2: € 389 incl. BTW (incl lambda correctie)
(Extra aanpassingen in combi met chip 50,- per aanpassing) lambda correctie, start stop off, vmaxx off, EGR off, DPF off, OPF off, Ect.

DPF, GPF, OPF off + leeg halen: vanaf € 350 incl. BTW

Pops and bangs: € 300
EGR off: € 300
Vmaxx off: € 300 (snelheidsbegrenzer)
Start stop off: € 300

* Alle tunings zijn uitsluitend op eigen risico.

U kunt ons goed bereiken vanuit Almelo, Twente, Zwolle, Hengelo, Apeldoorn, Drenthe, Doetinchem, Enschede, Goor, Haaksbergen, Oldenzaal, Zutphen, Hardenberg, Lichtenvoorde, Deventer, Kampen, Overijssel, Steenwijkerland, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Ede, Barneveld, Gelderland, Flevoland, Almere, Lelystad, Friesland, Leeuwarden, Drachten en verder!

Chiptuning bij GB Customs

Uw auto laten chiptunen doet u natuurlijk gewoon bij GB Customs. Wij begrijpen dat u dit op een fijne en bespreekbare manier wilt doen. Daarom willen wij graag alle opties uitgebreid bespreken met u, zodat u precies weet wat het resultaat zult worden. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

Bel: 0546 – 793 570

"*" geeft vereiste velden aan