Voertuigvolgsystemen

GB Customs

Voertuigvolgsystemen

Wilt u graag uw voertuig laten tracken? Of bent u opzoek naar beveiligingsmogelijkheden die u inzicht geven in rittenregistratie en het rijgedrag. GB Customs biedt u de mogelijkheid om een voertuigvolgsysteem op uw voertuig te plaatsen. Wij bieden verschillende voertuigvolgsysteem aan zoals een magneet tracker, OBD tacker en de FMT tracker. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van voertuigvolgsysteem en wij streven naar een tevredenheid van 100% bij onze klanten. De systemen van GB customs zorgen ervoor dat uw voertuig volledig getrackt wordt en zodoende beveiligd wordt.

Vraag offerte aan
×

Veelgestelde vragen over voertuigvolgsysteem

Hoe werkt een voertuigvolgsysteem?

Een voertuigvolgsysteem wordt gekoppeld aan een startonderbeker of aan een alarmsysteem met hellingshoekdetectie. Zodra de startonderbreker gesaboteerd wordt of het alarmsysteem is geactiveerd, wordt hier automatisch melding van gemaakt aan de meldkamer.

Welke klasse heb ik nodig voor mijn auto?

Dit is afhankelijk van de fiscale waarde van de auto en de eisen die de verzekeraar stelt. Om zeker te zijn welk systeem je nodig hebt kan je het beste eerst met je verzekeraar bellen.

Hoe werkt een voertuigvolgsysteem?

Een voertuigvolgsysteem wordt gekoppeld aan een startonderbeker of aan een alarmsysteem met hellingshoekdetectie. Zodra de startonderbreker gesaboteerd wordt of het alarmsysteem is geactiveerd, wordt hier automatisch melding van gemaakt aan de meldkamer.

Magneet trackers

Magneet tracker

Door de ingebouwde magneten kunt u de magneet tracker eenvoudig plaatsen onder, op of tegen uw voertuig. Indien het niet mogelijk is om een tracker in te bouwen, is dit alternatief ideaal. De tracker dient u op een metalen oppervlakte te bevestigen. Ook op regenachtige dagen wordt de magneet tracker niet beschadigd en kunt u uw voertuig volledig traceren.

Bent u benieuwd naar de prijzen van de magneet tracker?

 

Vraag offerte aan

OBD tracker

OBD tracker

De OBD tracker heeft een en bluetooth-, GNSS-, en GSM- connectiviteit voor auto-applicatie. Daarnaast heeft de OBD tracker de mogelijkheid tot Wifi, GSP en lbs tracking. Dat betekent dat wanneer het gps-signaal zou wegvallen, dat de tracker die op uw voertuig zit bevestigd, de locatie bepaald aan de hand van telefoonmasten. De OBD tracker is eenvoudig aan te sluiten op de OBD-poort van uw voertuig.

Bent u benieuwd naar de prijzen van de OBD tracker?

Vraag offerte aan

FMT trackers

FMT tracker

De FMT tracker is een slimme kleine tracker die u met handige clips eenvoudig op de accu van uw voertuig monteert. U kunt de ritten als GPX-tracks meteen downloaden en de tracker heeft een interne back-up batterij, die u alleen hoeft te gebruiken wanneer uw voertuig geen accuspanning meer heeft. Daarnaast is de tracker helemaal waterdicht en biedt mogelijkheden als geo fencing en instelbare meldingen.

Bent u benieuwd naar de prijzen van de FMT tracker?

Vraag offerte aan

Voordelen voertuigvolgsysteem

Inbouwen

De voertuigvolgsystemen zijn in te bouwen zonder extra inbouwkosten. U kunt de systemen heel eenvoudig zelf in uw voertuig plaatsen.

Elk voertuig

Het trackingsysteem zijn voor elk voertuig mogelijk. U kunt uw auto, bedrijfswagen of boot laten tracken door de verschillende voertuigvolgsystemen.

Registratie

Tijdens elke rit wordt er automatisch een rittenregistratie vastgelegd en een rijgedrag analyse gemaakt. U kunt in de app bekijken waar u bent geweest, hoeveel u heeft verbruikt en hoeveel u heeft gereden.

Prijzen voertuigvolgsysteem

Wilt u een tracker in of op uw voertuig plaatsen in Almelo? Dan bent u bij GB customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van voertuigvolgsystemen. Laat ons weten waarvoor u het trackingssysteem wilt gebruiken en wij zorgen voor een passend advies en welk systeem u het beste kunt gebruiken.

De mogelijkheden bij GB Customs

Plug & Trace: € 109,95 incl. BTW (+ € 4,95pm)

Magnetic Trace : € 119,95 incl. BTW (+ € 4,95pm)

Track & Trace: € 114,95 incl. BTW (+ € 4,95pm)

Track & Trace easy access: € 124,95 incl. BTW (+ € 4,95pm)

Track & Trace Business: € 174,95 incl. BTW (+ € 5,95pm)

Track & Trace Professional plus: € 249,95 incl. BTW (+ € 9,95pm)

Activatie kosten: €20,- incl.

Voertuigvolgsysteem bij GB Customs

Een voertuigvolgsysteem koopt u natuurlijk gewoon bij GB Customs. Wellicht heeft u nog niet precies voor ogen welke trackingssysteem het beste bij u past. Daarom willen wij graag alle opties uitgebreid bespreken met u. Kom langs op onze locatie in Almelo of neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

Bel: 0546 – 793 570

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wilt u laten aanpakken?*