GB Customs RVS uitlaat

Uitlaatsierstukken

×
Ga terug naar het overzicht

Geef uw auto een andere uitstraling met een uitlaatsierstuk

Een uitlaatsierstuk is kortgezegd een sierstuk die je op de uitlaat van jouw auto kunt plaatsen. Het kan zomaar zijn dat de uitlaat een onopvallend onderdeel is van je auto. Door het plaatsen van een sierstuk op de uitlaat kan de auto een luxe of sportieve uitstraling krijgen. Een ‘luxe’ of ‘sportieve’ uitstraling betekent niet gelijk dat het veel geld hoeft te kosten. Er zijn een hoop uitlaatsierstukken te vinden voor een weinig geld. U heeft de keuze uit verschillende universele uitlaatsierstukken of sierstukken van en voor specifieke merken. Denk hierbij aan sierstukken voor de automerken Mercedes, Audi, Volkswagen, Renault en nog veel meer.

Soorten uitlaatsierstukken

Er zijn sierstukken voor jouw uitlaat te vinden in allerlei vormen, kleuren en materialen. Zo heb je alle keuze om het juiste uitlaatsierstuk te vinden die bij jouw auto past. Voor wie een extra vleugje sportiviteit wil zijn er ook dubbele sierstukken. Hierdoor lijkt het alsof er twee uitlaatpijpen onder de auto hangen. Qua materiaal zijn er ook verschillende keuzes. Er zijn uitlaatsierstukken van staal/chroom, RVS, carbon en titanium.

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lengtes uitlaatsierstukken. De gemiddelde lengte van een sierstuk is 200 mm, maar het kan langer en korter. De lengte van het uitlaatsierstuk is vooral afhankelijk van hoe ver je het sierstuk wilt laten uitsteken onder de auto. Zit er alsnog geen sierstuk bij die aan alle eisen voldoet? Dan is het mogelijk deze op maat te laten maken bij GB Customs. Voor persoonlijk advies kun je makkelijk een offerte aanvragen.

Montage en kosten uitlaatsierstukken

Afhankelijk van het soort uitlaatsierstuk zijn er verschillende methodes om deze te monteren. Er zijn uitlaatsierstukken met boutbevestiging, klembevestiging en las bevestiging. Bij uitlaatsierstukken die niet op maat gemaakt zijn, is het afhankelijk van het sierstuk hoe deze gemonteerd kan worden. Wanneer je een uitlaatsierstuk op maat maakt laat maken, zal het natuurlijk aan jouw wensen voldoen. Er wordt gekeken naar de grootte en lengte van de uitlaat, het type katalysator en diverse andere factoren om het uitlaatsierstuk zo goed mogelijk te laten aansluiten. Op deze manier ontvang je de beste prijs, kwaliteit en garantie op jouw nieuwe uitlaatsierstuk.

Ga terug naar het overzicht