Achtergrond footer

Milltek uitlaatsysteem

×

Milltek heeft ruim 40 jaar ervaring met uitlaatsystemen

Het Engelse merk Milltek is misschien wel een van de bekendste namen in de wereld van autotuning en de bijbehorende uitlaataanpassingen. Dat is ook niet gek. Het merk heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van complete uitlaatsystemen. Milltek is niet alleen op de weg terug te vinden, maar juist ook in de racerij. Vanuit de racerij heeft Milltek voldoende feedback gekregen om de performance van hun systemen nog verder te verbeteren.

Vraag offerte aan Maak een afspraak

Kwaliteit boven kwantiteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Milltek. Voor het testen wordt elk uitlaatsysteem met de hand pas gemaakt onder een auto. Als alle testen zijn geslaagd wordt er een digitale tekening gemaakt, waarna de uitlaat uitgerold kan worden naar de markt.

Milltek uitlaatsytemen worden gemaakt van RVS 304. Dit hoogkwalitatieve RVS is antimagnetisch waardoor een Milltek uitlaatsysteem minder gevoelig is voor verkleuring. Hierdoor blijven de strakke looks gewaarborgd.

Vraag offerte aan Maak een afspraak

Naadloze verbindingen en een optimale flow

Heeft u weleens een Milltek uitlaatsysteem gezien? Deze zijn vrijwel altijd naadloos. Milltek maakt namelijk gebruik van schuifverbindingen met een klem. Daarnaast staat Milltek bekend om de optimale flow. De bochten bevatten namelijk geen vernauwingen waar een tegendruk kan ontstaan. Hierdoor kunnen de uitlaatgassen probleemloos door de uitlaat stromen. Door deze verbeterde flow vindt er vaak ook een vermogenswinst plaats. Hoeveel vermogen er wordt gewonnen hangt af van de auto en eventuele andere aanpassingen. Toch heeft vrijwel elke auto wel minimaal iets winst in zowel PK’s als koppel.

Is Milltek niet helemaal uw ding? Wij leveren ook Akrapovič, Armytrix , Bull-X, FI Exhaust en Capristo.

Vraag offerte aan Maak een afspraak