GB Customs RVS uitlaat

Bekende influencers bij GB Customs

×
Ga terug naar het overzicht

Bekende influencers bij GB Customs

Bij GB Customs krijgen wij allerlei mensen over de vloer. Iedere klant is anders en het is altijd weer interessant om te zien met welk project wij aan de slag kunnen. Soms hebben wij ook het geluk om bekende influencers te mogen verwelkom in de werkplaats. Naast bijvoorbeeld vloggen en filmen hebben influencers uiteraard ook andere hobby’s en er zitten een heel aantal autoliefhebbers tussen! In deze blog zetten wij de influencers op een rijtje die wij tot nu toe hebben geholpen met een nieuw uitlaatsysteem, tuning of een andere upgrade.

Boaz

Deze 20 jaar oude Youtuber is inmiddels vaste klant bij GB Customs. Deze autoliefhebber is niet bang om op te vallen en dat doet hij onder andere met zijn Audi RS3. De blauw/groene RS3 heeft een uitlaatsysteem van Armytrix gekregen en dat betekent dat er vuurwerk uit de pijpen lijkt te komen. Ook zijn cabriolet Mazda MX-5 is bij de werkplaats langsgeweest voor een upgrade.

Gio

Een van de grootste Nederlandse influencers van het moment. Gio is fan van Range Rovers en heeft zijn Range Rover Sport SVR langsgebracht voor een upgrade. Met een uitlaatsysteem van Quicksilver onderscheidt deze super SUV zich nog meer dan hij al deed.

Pascal Scherpenkate

Pascal Scherpenkate wilde van zijn Golf VII echt iets speciaals maken. Bij GB Customs heeft hij het niet bescheiden gehouden. Naast een bypass voor een lekker geluid heeft hij een verlaagde bumper en velgen van Wheelpower laten monteren. Als klap op de vuurpijl is zijn auto nog eens 40mm verlaagd.

Sven en Koen

Deze twee kerels maken video’s over alles waar mannen van houden; vuurwerk, bouwprojecten en… AUTO’S! Sven en Koen rijden regelmatig in dikke wagens en hebben recentelijk hun ‘project auto’, de Peugeot 107 langsgebracht. Wij zijn benieuwd wat er nog meer met dit project gaat gebeuren.

Mees van Dam

Mees van Dam is een populaire freerunner en omdat hij online erg hard gaat, heeft hij zichzelf onlangs getrakteerd op een Volvo S60. Om die auto nog net even dikker te maken, heeft hij bij GB Customs een einddemper delete laten uitvoeren. Binnenkort zal er een klepsysteem worden ingebouwd, zodat hij zelf de hoeveelheid geluid kan bepalen.

Dylan Peys

Dylan Peys is naast Youtube gamer ook autoliefhebber. Niet gek dus dat hij met zijn Mini Cooper langskwam in de werkplaats van GB Customs. De goede vriend van Enzo Knol produceert nu met zijn nieuwe uitlaatsysteem een ongelofelijk dik geluid. De volgende afspraak is ook al gepland; Dylan zal zijn AMG45 langsbrengen voor het monteren van een downpipe.

Timo Miedema

Timo weet inmiddels de weg in de werkplaats van GB Customs. Recentelijk bracht hij zijn BMW langs voor het installeren van een einddemper met kleppensysteem. We maakten eerder al kennis toen hij zijn Seat Ibiza kwam langsbrengen voor een upgrade aan het uitlaatsysteem. Die auto valt nu nog meer op dan hij al deed met het unieke design.

AutotopNL

Eerdere influencers uit dit lijstje zijn naast Youtuber ook nog eens autoliefhebber. De mannen van AutoTopNL hebben echter van hun passie hun werk gemaakt. Op hun Instagram pagina moet je niet gek opkijken van een BMW M8 of een Ferrari FF. Het werd tijd dat hun eigen auto ook eens goed onder handen werd genomen en daarvoor hebben wij ze mogen verwelkomen.

Quin van der Zeeuw

Binnenkort komt ook Quin een bezoekje brengen aan GB Customs. Ben je benieuwd welke auto hij meebrengt en wat de bekende Youtuber gaat laten doen? Houd dan onze website en onze social media in de gaten!

Wilt u zelf ook een uitlaatsysteem?

Wilt u een uitlaatsysteem? Zo nodig op maat gemaakt? Dan bent u bij GB Customs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en monteren van hoogwaardige uitlaatsystemen. Niets is ons te gek. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies.

Ga terug naar het overzicht