Achtergrond footer

Akrapovič uitlaatsysteem

×

Akrapovič staat synoniem aan kwaliteit

Het Sloveense merk Akrapovič staat wereldwijd synoniem aan kwaliteit. Dit merk maakt hoogkwalitatieve uitlaatsystemen voor zowel auto’s als motoren. Zowel op de weg als in de racerij is Akrapovič een geliefd merk. Dit komt mede door het lichte gewicht, sterke materiaal en hittebestendigheid.

Vraag offerte aan Maak een afspraak

Samenstelling Akrapovič uitlaatsysteem

Een Akrapovič uitlaatsysteem wordt gemaakt van lichte materialen, zoals koolstofvezel en titanium. Hierdoor worden al de nodige kilo’s bespaard ten opzichte van een standaard uitlaatsysteem. Het gewicht kan zelfs tot ruim 40% schelen. Daarnaast is de flow in deze uitlaatsystemen vele malen beter. Deze betere flow zorgt in het beginsel er voor dat het blok rustiger loopt. Een leuke bijkomstigheid is het vermogenswinst. Dit wisselt tussen enkele extra PK’s en koppel tot een leuke winst afhankelijk van de auto.

Stel uw Akrapovič uitlaatsysteem zelf samen

De kracht van Akrapovič uitlaatsystemen is dat u kunt kiezen uit diverse opties. U kunt o.a. kiezen voor een 200 cells catback en zelfs systemen zonder katalysatoren. Standaard wordt Akrapovič met highflow einddempers geleverd.

Het titanium wat voor deze uitlaten wordt vervaardigd is speciaal ontwikkeld voor Akrapovič.

Als alternatief op leveren wij onder andere de merken Armytrix, Milltek, Bull-X, FI Exhaust en Capristo.

Uniek en bijzonder!

Wilt u dus iets bijzonders? Ga dan voor een Akrapovič uitlaatsysteem.

Vraag offerte aan Maak een afspraak