GB Customs RVS uitlaat

10 Dikste Auto’s | GB Customs

×
Ga terug naar het overzicht

Bij GB Customs werken wij dagelijks aan ontzettend gave projecten. Een kijkje op de website of op Instagram zegt vaak al genoeg. Wij hebben het geluk om van vaak heel dikke auto’s nog iets veel dikkers te maken. Maar wat zijn nu de allergaafste projecten waaraan wij gewerkt hebben? Het was even goed nadenken, maar hieronder hebben wij de 10 dikste auto’s staan waaraan wij hebben gewerkt.

10 Dikste Auto’s GB Customs

Audi RS6

Eigenlijk is iedere RS6 een feestje om mee te werken. Afgelopen zomer kregen wij een felgroene RS6 in de werkplaats die we hebben voorzien van twee downpipes zonder katalysator. Het resultaat was muziek voor de oren!

Range Rover SVR

De SVR van Gio Latooy heb je vast wel eens voorbij zien komen op het internet. Wij hebben een Quicksilver uitlaatsysteem gemonteerd, waardoor die auto nu nog meer opvalt dan dat hij al deed.

Audi RS3

De RS3 van Youtuber Boaz was al bijzonder door de kleur, maar tegenwoordig ook dankzij het volledige Armytrix uitlaatsysteem dat eronder hangt. Meer performance en een heel dik geluid!

Mercedes A45

Bij de Mercedes van Dylan Peys hebben wij een Bull X downpipe geïnstalleerd. Het resultaat was nog meer rijbeleving en heel veel pops en bangs!

Mercedes S63s

Op deze Mercedes hebben wij aangepaste einddempers gemonteerd. Dat was niet eens zo’n groot project, maar een full-option Mercedes S-klasse is wel echt iets bijzonders.

Porsche Cayenne

Dit project was net iets anders. Vlak voor de aflevering van deze Cayenne e-hybrid kwam de monteur erachter dat de nieuwe uitlaat sierstukken niet in orde waren. Wij hebben snel de originele kleppen in het nieuwe sierstuk gezet om de auto helemaal af te maken.

BMW 340i

Deze BMW hebben wij meerdere keren in de werkplaats gezien. Er zijn inmiddels twee tussendempers weggehaald en de auto is voorzien van carbon sierstukken.

BMW 135i

Voor ons is het het allermooist om een uitlaatsysteem volledig op maat te maken. Dat hebben wij dus ook gedaan voor een BMW 135i. Een volledig custom systeem met verstelbare kleppen.

Toyota Supra

De nieuwe Toyota Supra zie je al niet zo vaak, maar wij hebben laatst wel een hele dikke Supra afgeleverd met Fi Exhaust. Zo’n sportieve auto is een genot voor het oog en om mee te werken.

Alfa Romeo Giulia

Buiten de mooie Italiaanse styling heeft deze auto nu ook een mooi geluid. De V6 van deze Giulia wordt nu niet meer in de weg gezeten door de middendemper, dankzij de middendemper delete.

Maserati Granturismo

De V8 van deze Maserati klonk al heel goed, maar wij hebben ook nog eens de middendemper weggehaald. Een V8 zonder middendemper is echt als muziek!

Ter afsluiting

Allemaal leuk die beschrijvingen, maar waarschijnlijk wil je nu ook foto’s en filmpjes zien (en horen) van al deze auto’s. Neem snel een kijkje op onze Instagram! Daar zie je alle gave projecten voorbij komen waaraan wij werken.

Ga terug naar het overzicht